Navnet Mivitotal er sammensat af de første stavelser i ordene mineral MI og vitamin VI samt ordet Total, som symboliserer det totale og dermed dækkende daglige indtag af vitaminer og mineraler.

Mivitotal tilbyder et bredt udvalg af mineraler og vitaminer, der er specielt tilpasset til kvinder, mænd, teenagere og seniorer. Vi har produkter med specielle mineraler såsom magnesium og vitaminer såsom vitamin B. Vi har også et specielt sortiment til hår, hud, negle og alle, der kan lide solen.

Mivitotal gør det enkelt at få mere sundhed ind i hverdagen.

Plantebaseret plast

Mivitotals udvalg af tabletter og flydende kosttilskud er fremstillet i Sverige og leveres i bæredygtigt fremstillede bøtter fremstillet af plantebaseret plast. Bøtterne er desuden fremstillet i Sverige med grøn energi fra vandkraft.  Klimaaftrykket er derfor lavere for disse bøtter end for tilsvarende bøtter lavet af konventionel plastik.

Kosttilskud siden 1992

Mivitotal har været på det svenske marked siden 1992, da grundlæggerne Per Rabe og Göran Asp sammen med Dr. Donsbach fra USA begyndte at lancere kosttilskud til helsekostbutikker rundt om i Sverige. I løbet af 1990'erne udvidede virksomheden og begyndte også at sælge til nabolandene.

I 1995 blev Mivitotal lanceret i helsekostbutikker i Danmark i en flydende variant, og siden 2010 har den flydende Mivitotal været at finde på apoteker og i Matas.

I dag er Mivitotal et af de største mærker inden for multivitaminer og mineraler og er repræsenteret overalt på det nordiske marked.

Mivitotal er et brand, der tilhører Midsona Danmark, som er en del af Midsona Group. Midsona ejer en række virksomheder inden for sundhed og velvære i Norden og resten af ‚Äč‚ÄčEuropa.

Mivitotal_bvitamin_800x800.jpg